BARTIN / MERKEZ - Kızılelma Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Savaşı´nın 104. Yıl Dönümü münasebetiyle, Milli Eğitim Müdürlüğü´müzün düzenlediği kompozisyon yarışmasında İl 3.´sü olan öğrencimiz Ela BIÇAKÇI´yı tebrik ederiz. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencimizin ailesini kutlarız.

Mrt

Çanakkale Savaşının 104. Yıl dönümü anma ve kutlama programı münasebetiyle, okulumuzda etkinlikler düzenlenmiştir.

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme Çalışmaları kapsamında Kızılelma Çok Programlı Lisesi tarafından okulumuzda 8. sınıf öğrencilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Bakanlığımız 2023 vizyonu kapsamında yürürlükte olan ´Hami Projesi´ kapsamında Bahçeşehir Deniz İlkokulu ve Ortaokulu ile protokol imzalanmıştır.

İki kurum arasında ortak etkinlik ve çalışmalar planlanarak uygulamaya konulacaktır.

Mrt

Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Jeofizik Mühendisi Coşkun BAL tarafından ´Temel Çevre Bilinci ve Sıfır Atık Projesi´ kapsamında okulumuzda eğitim ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Barış Manço anısına anma etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte anma programı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapılarak, öğrencilerimize deprem sırasında  ugulanacak tedbirler hakkında bilgi verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği branşında Öğretmenlik Uygulaması Derslerine gelen Bartın Üniversitesi öğrencileri tarafından öğrencilerimize 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında ´Bağımlılık´ konulu sunum gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları tarafından olası yangınlarda yapılacaklar ve kullanılacak malzemeler hakkında bilgi verilerek yangın tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimiz ile birlikte bir yangına nasıl müdahele edileceği uygulamalı bir şekilde yapılmıştır.

Mrt

Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda KBRN saldırıları karşısında ugulanacak tedbirler hakkında tatbikat yapılarak, tatbikat sonunda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Sivil savunma programı tüm öğrencilerimize sunulmuştur.

Mrt

Okulumuz 5/A Sınıfı Öğrencisi Ela BIÇAKÇI Çanakkale Savaşı´nın 104. Yıl Dönümü kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında, kompozisyon dalında İl 3.´sü olmuştur.